Erzin Spor Salonu Nihayet Yapılıyor

0
127

erzin spor salonuGençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Erzin’de yapılacak olan modern spor salonu nihayet inşa edilecek. Avrupa standartlarında yapılacak olan spor salonu, ilçe gençlerini kahvehane köşelerinden kurtaracak.

Türkiye‘nin en görkemli tesislerinden birinin Erzin’e kazandırılacağını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İdris Kamalak; “Bakanlığımız tarafından ödenek ayrıldı. Spor salonu 500 kişilik olacak. Avrupa standartlarında bir spor salonu yapılıyor. İnşaat çalışmaları başladı. Bir yıl içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Sporun gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tuttuğuna dikkat çeken Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ise; “Erzin’e yapılan spor salonu, inşallah gençlerimizi kahvehaneler başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan vazgeçirecek. Avrupa standartlarına bir tesis olacak. Spor salonumuzda basketbol, voleybol, hentbol sahaları, minder sporları ve tüm spor salonu hizmetleri bulunacak. Erzin’e şimdiden hayırlı olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here