Erzin Belediyespor Kamp Çalışmalarını Tamamlıyor

0
71

erzin bldspor12Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor’un ikinci yarı öncesinde Antalya’nın Side ilçesindeki 12 günlük kamp çalışmaları bugün tamamlanıyor. Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde kamp çalışması yapan Turuncu-Beyazlı ekip, aynı zamanda 3 hazırlık karşılaşması da yaptı.

Kamp dönemi hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ergün Aytekin; “12 Günlük kamp çalışmalarımızı bugün tamamlıyoruz. Tüm futbolcularımıza hafta sonuna kadar izin verdik. Pazar günü Erzin ilçemizde tekrar toplanacağız ve çalışmalarımızı orada sürdüreceğiz” diye konuştu.

Erzin Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Ergörün ise ligin ikinci  yarısı öncesinde yaptığı değerlendirmede stat sorunu konusunu aşmaya çalıştıklarını ve ikinci yarı maçlarını Erzin’de oynamak istediklerini belirtti. Ergörün; “Erzin ilçe stadını denetlemek üzere şehrimize TFF’den bir  heyet gelmiştir. Yapılan incelemede bir takım eksikliklerimizi  bize bildirdiler.  Bu eksiklikleri kendi sahamızda yapacağımız Anadolu Üsküdar maçına kadar yetiştirmeye çalışıyoruz. Eğer yetişmezse 1-2 maçımızı daha İskenderun 5 Temmuz stadında oynayabiliriz” dedi. Başkanı Ergörün, ikinci yarı öncesinde şu ana kadar takıma takviye olarak  futbolcu transferi yapmadıklarını ve görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here