Erzin Belediyespor, Hazırlık Maçında Sakaryaspor’u 1-0 Mağlup Etti

0
463

erzin bldspor15Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, ikinci yarı öncesinde Antalya Belek Limak Arcadia tesislerindeki kamp çalışmaları sırasında özel karşılaşmalar yapmaya da devam ediyor. Erzin temsilcisi hafta sonu 2. Grup takımlarından SakaryasSpor ile karşılaştı. Erzin Belediyespor, Sakaryaspor’u 1-0 mağlup etti. Temsilcimizin golünü 63. dakikada penaltıdan Nureddin Ersoy attı.

erzin bldspor16

Başkan Murad Ergörün Kampı Ziyaret Etti…

Öte yandan, Erzin Belediyespor’un kulüp Başkanı Murad Ergörün ve yönetim kurulu üyeleri takımın kamp yaptığı otele gelerek kafileyi ziyaret etti. Başkan Murad Ergörün, Erzin Belediye Spor Teknik Direktörü Ergün Aytekin ve yardımcı hocalarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

erzin bldspor17

Teknik Direktör Ergün Aytekin, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Gölbaşıspor ile karşılaşacaklarını hatırlatırken, çalışma temposunu arttırarak işi sıkı tuttuklarını kaydetti.

Takım kaptanı Umut Çakır da zaman -zaman futbolcu arkadaşlarıyla otel lobisinde bir araya gelerek ikinci yarının ilk haftalarının çok önemli olduğunu anlatıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here