Eryılmazlar Metalürji Emekçisi Öz Çelik-İş Ailesine Katıldı

0
22

Öz Çelik-İş Sendikasının İskenderun ve bölgesinde başlattığı sendikalaşma hamlesi meyvelerini vermeye başladı. Bölgede faaliyet gösteren Eryılmazlar Metalürji’de örgütlenme çalışmaları başlatan ve hızla sonuçlandıran Öz Çelik-İş Sendikası Eryılmazlar’daki emekçileri de sendika çatısı altında buluşturmayı başardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Öz Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Güngör; “Bölgemizin güzide fabrikalarından birisi olan Eryılmazlar Fabrikasında çalışan 372 emekçi ‘Sendikam Öz Çelik-İş’ diyerek tercihlerini yapmışlardır. Emekçi kardeşlerimizin hak ve menfaatlerinin artırılması, talep ve beklentilerinin karşılanması ve işyerimizin büyüyüp gelişmesi için canla başla çalışacağımızdan kimsenin asla şüphesi olmasın. Öz Çelik-İş ailesine katılan yeni işyerimiz başta emekçi kardeşlerim olmak üzere sendikamıza, işyerimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Amaçlarının kazanımlarla dolu bir sözleşmeye imza atmak olduğunu da belirten Güngör, endüstriyel ilişkiler içerisinde karşılıklı anlayış içerisinde hareket edeceklerini belirtti.

Güngör, örgütleme sürecinde emeği geçen başta Genel Başkan Yunus Değirmenci olmak üzere genel merkez yönetimine, şube yönetimine, şube temsilcilerine, genel merkez ve şube çalışanları ile tüm emekçi arkadaşlara teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here