Eryılmaz, Yuvasına Dönüyor

0
77

refik eryılmaz37 Haziran Genel Seçimlerinde listede yer almaması nedeniyle partisinden istifa ederek bağımsız aday olan 24. Dönem Milletvekili Refik Eryılmaz, yeniden CHP’ye dönüyor.

Bağımsız Adaylığı ile Hatay’da etkili bir seçim kampanyası yürüten Refik Eryılmaz, 15 binin üzerinde oy almıştı. CHP’nin önemli kaybını 1 Kasım seçimleri öncesi telafi ettiği ve Refik Eryılmaz’ın CHP’ye dönüşü için önemli adımlar atıldığı öğrenildi. Refik Eryılmaz, 9 Ekim Cuma günü (yarın) 14.30’da CHP Samandağ ilçe teşkilatında CHP rozeti takılarak yeniden sahalara partisine dönecek.

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman da sosyal medyadan mutluluğunu şu şekilde paylaştı; “Sevgili Dostlar; Sayın Refik Eryılmaz’ın CHP saflarına yeniden katılımıyla ilgili olarak yaptığımız görüşmeler olumlu sonuç verdi. Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Nihad Matkap ve Sayın Tekin Bingöl’ün de katılımıyla 24. donem milletvekilimiz Sayın Refik Eryılmaz’ın partimize yeniden girişi ile ilgili cuma günü saat 14:30’da Samandağ Belediyesi yeni çarşı toplantı salonunda rozet takma töreni düzenlenecektir. Siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten onur duyarız.”

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da sosyal medyada konuyla ilgili paylaştığı mesajda; “24. Dönem milletvekilimiz Sayın Refik Eryılmaz Cuma günü saat 14.30’da Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı toplantı salonunda partimize yeniden katılım yapacaktır. Katılım töreninde Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Nihad Matkap ve Sayın Tekin Bingöl de olacaktır. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Hergün daha da güçlenerek, daha da büyüyerek iktidara giden yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yaşasın Türkiye!” dedi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de Hatay Halkını 24. dönem Milletvekili Refik Eryılmaz’ın partiye yenide katılım törenine davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here