Ergin; “Desteğimizi Esirgemeyeceğiz!”

0
79

hatayspor5Hatayspor Yönetiminden Adalet Bakanı Ergin’e Ziyaret

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor’un Yönetim Kurulu üyeleri, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e Ankara’da nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni sezon öncesi Hatayspor’la ilgili her konuda bilgi verdiler. Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı HSYK binasında gerçekleşen ziyarete, yönetim kurulunu temsilen Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, Hatayspor yöneticileri Emir Kavvasoğlu, Sadullah Ergin ve Mustafa Çalışkan katıldılar.

Hatayspor yönetimini sıcak ilgiyle karşılayan ve samimi ortamda geçen ziyarete uzun zaman ayıran Bakan Ergin, Hatayspor’un transferleri, geleceğe dair projeler ve diğer konularda ayrıntılı bilgi içeren dosyayı dikkatle inceleyerek okudu.

Hatayspor’un ilimizi tanıtan önemli bir değer olduğuna vurgu yapan Bakan Ergin, Jan Baram başkanlığındaki yönetime başarılar dileyerek her sezon olduğu gibi bu sezonda maddi ve manevi desteğini esirgemeyeceğini belirtti.

Hatayspor’un PTT 1. Ligine ve Süper Lige yakışacağını ifade eden Adalet Bakanı Ergin, herkesin bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine dikkat çekti. Hatay ilinin son dönemde spor tesisi projeleri ile ivme kazanacağını da söyleyen Bakan Ergin, Spor Kompleksi projesinin Ağustos ayında ihale edileceğini, ardından 1,5 yıl içinde 25 bin kişilik stadyumun ve etrafındaki spor tesislerinin tamamlanacağı müjdesini verdi.

Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram da Bakan Ergin’e Hatayspor’a göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ederek, kendilerine gösterilen güvene layık olabilmek için gece-gündüz demeden çaba göstereceğini belirtti. Başkan Baram ayrıca Bakan Ergin’e Hatayspor forması da hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here