Ergin; “1,5 Milyon Hataylıyı Geleceğe Taşımanın Hizmetkarı Bizler Olacağız”

0
89

sadullah ergin9Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Ak Parti’ye 25 kişinin katılması nedeniyle Antakya’da bir düğün salonunda düzenlenen törene katıldı. Katılım törenine Ergin’in yanı sıra, İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, Ak Parti Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci, Ak Parti yöneticileri ile Ak Partiye geçecek kişiler ve aileleri ile yakınları katılım gösterdi.

Hatay’ın daha da güçlü bir şekilde geleceğe yürümesine katkı vermek üzere çok önemli simalarla beraber yürüyüşlerini güçlendireceklerini ifade eden Ergin; “30 Mart seçimleri gençlerimizin ve şu kucağımızdaki yavrularımızın geleceğinin seçimi. Onun için bugün huzurlarınızda sadece Ak Parti’nin adayı olarak bulunmuyorum. Bu ülkeyi seven, bayrağımıza aşık bütün vatanperver hemşerilerimin adayı olarak huzurlarınızdayım. 1,5 milyon Hataylıyı Alevi’si, Sünni’si, Hıristiyan’ı, Musevi’si ile inananıyla inanmayanıyla bir ve beraber olarak geleceğe taşımanın hizmetkarı bizler olacağız” dedi.

sadullah ergin10

Yerel seçimlere 42 gün kaldığını hatırlatan Ergin; “Hatay Büyükşehrin liyakatlı, ülke sevdasıyla yanıp tutuşan kadrolarca kurulması lazım. Bu şehri kaşıyıp kanatmak isteyenleri sevindirmememiz ve onlara fırsat vermememiz lazım” diye konuştu.

Ak Parti Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci, katılım töreninde kısa bir konuşma yaptı. Kimyeci konuşmasında, 30 Mart yerel seçimlerinin referandum içerdiğini ifade ederek; “Hatay olarak Ak Parti iktidarı döneminde elde edilen kazanımları devam ettirmek üzere sandıkları AK Parti oyları ile patlatacağız. Bayrağını, vatanını, milletini seven insanlar olarak bu seçimlerde başarı kaçınılmazdır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından rozet takma törenine geçildi.

sadullah ergin11

Gençlerle Kahvaltı…

Ak Parti İl ve 15 ilçenin Gençlik Kolları başkan ve üyeleri, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç, Ak Partili gençlerin seçimlerde büyük rol aldığını ve başarının Allah’ın izni ile Ak Parti’nin olacağını müjdeledi.

Antakya Belediye Başkan adayı İsmail Kimyeci, gençlerle bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Şehrimizi kalkındırmak, gençlerimize sahip çıkmak, birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için 30 Mart’ta Ak Parti demeliyiz. Hizmetlerimizle Türkiye genelinde ilk 5 vilayet arasına girmek üzere plan ve projelerimiz hazır. Ak Parti öncesinde Hatay’ı temsilen bir çok siyasiler oldu ancak, Sayın Bakanımızın döneminde Hatay ve Türkiye layık olduğu hizmetlerle buluştu ve buluşmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here