Eren ve Meryem Bir Ömür Birlikteliğe ‘Evet’ Dedi

0
1060

eren özçelik1İskenderun Tek Okulları Genel Koordinatörü Eren Özçelik ve Tümkaya ailesinin güzel kızı Psikolojik Danışman Meryem Tümkaya dünya evine girdi.

İskenderun’da uzun yıllar yerel ve yaygın medyada başarıyla görev yaptıktan sonra 2012 yılında gazetecilik mesleğinden eğitim sektörüne geçiş yapan ve Tek Okulları Genel koordinatörlüğü görevini sürdüren Eren Özçelik, Şubat ayında nişanlandığı Meryem Tümkaya ile ömür boyu birlikteliğe evet diyerek dünya evine girdi. Birlikte mutlu bir nişanlılık süreci yaşayan çift bu birlikteliklerini evlilik ili taçlandırdılar. Arsuz Gümüş Otelde düzenlenen görkemli düğün töreninde sevenlerinin karşısına çıkan mutlu çift birlikte söyledikleri şarkı ile sevenlerini aşklarına şahit kıldılar.

eren özçelik2

Genç çiftin nikah şahitliğini Tek Okulları kurucusu Yılmaz Tunç ile Avukat Yusuf Bilen yaptı. Düğüne Hatay il Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan başta olmak üzere İskenderun’da görev yapan birçok okulun müdür ve öğretmenlerinin yanı sıra birçok gazeteci dostu da katıldı. Hayatlarının en mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan sevdikleri ile birlikte gönüllerince eğlenen Eren, Meryem çiftine bizlerde İskenderun Gazetesi ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

eren özçelik3

eren özçelik4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here