Erdinç Keskin’den Emeklilere Yönelik Açıklamalara Tepki!

0
30

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin’den Emeklilere Yönelik Açıklamalara Tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklilere tek seferlik 5 bin TL ödeme yapılacağı yönündeki açıklamasını sert bir dille eleştirdi.

Başkan Keskin konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Emeklilerimizi geçim sıkıntısı içinde bırakan ve çalışmaya zorlayan bu hükümet, şimdi de 5000 TL’yi çok görüyor. Seçim günü geldiğinde emekliler bu durumu unutacak mı acaba?” ifadelerini kullandı.

Emekli maaşlarına yönelik vaatlerin yerine getirilmemesini eleştiren Keskin; “Bu hükümet döneminde emekliye verilen değeri görmekteyiz. Onca hükümet geldi gitti, ama hiçbiri emekliye bu kadar düşmanlık etmedi. Emekliler, senelerce çalışıp döktükleri alın terinin karşılığını istiyor. En düşük emekli maaşının 20 bin TL’nin üzerinde olması gerektiğini düşünüyoruz

Seyyanen 8 bin TL vereceğiz denildi, şimdi 5 bin TL’ye emeklilerimizin razı olması mı bekliyorlar? Bu sadaka değil, hakları!” dedi.

Keskin, son olarak emekliye yapılan zam vaatlerine ilişkin; “Aylarca emekliye zam vaatleriyle oyalandık. Önce seçim sonrası, sonra Temmuz, ardından Ekim’de meclis açılışı denildi. ‘Çalışıyoruz’ dendi ama sonuç hüsran. Dağ fare doğurdu” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here