Engelli Dernekleri İskenderun’da Bir Araya Geldi

0
83

İçerisinde bulunduğumuz ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla, Reyhanlı ve Defne Engelliler Dernekleri ile Hatay Engeline Gülümse Derneği, İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneğini ziyaret etti.

Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen ve yönetimi tarafından Engelsiz Atölyede ağırlanan konuk dernek yöneticileri, birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Engelsiz Atölyede eğitim alan gençlerin de katılım gösterdiği ziyarette kısa bir teşekkür konuşması yapan Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen; “10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, farkındalık yaratmak adına, bugün bizleri ziyarete gelen üç dernek başkanımıza ve üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu farkındalığı burada da yarattıkları için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Defne Engelliler Derneği Başkanı Fırat Yılmaz da; “İskenderun Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Bey’i ve üyelerini ziyaret ettik, sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda çok güzel etkinliklerimiz oldu, buradan tüm engelli kardeşlerimizin haftasını kutluyoruz” şeklinde konuştu.

Reyhanlı Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Ergenç ise; “İskenderun Dernek Başkanı Kamil bey’e teşekkür ediyoruz bizleri kabul ettiği için, tüm engelli kardeşlerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Hatay Engeline Gülümse Derneği Başkanı Mustafa Şahin de, haftayı dolu-dolu geçirdiklerini ifade ederek; “Biz Antakya’da engelli arkadaşlarımızla toplandık, bugün de Kamil başkanımızı ve üyelerini ziyarete geldik, sıcak karşılamasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu hafta içerisinde bir takım ziyaretler yaparak, engelli kardeşlerimizin günlerini kutladık. Haftamız oldukça güzel geçiyor” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ve samimi bir sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here