Ender Çolakoğlu; “Çözüm CHP’dedir”

0
61

ender çolakoğlu4CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu Dörtyol, Payas ve Erzin İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Dr. Ender Çolakoğlu’nu Dörtyol, Payas ve Erzin’de İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve çok sayıda partili karşıladı.

Seçim çalışmaları kapsamında, yapılacak olan genel seçimler öncesinde CHP’nin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, parti teşkilatları ve partililer tarafından büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu yaptığı ziyaretlerde; “Burada var olan sorunlar hepimizi ilgilendiriyor. Sorumluluktan kaçmak mümkün değil. Bu süreçte hiçbir sorumluluk almadan yaşama devam etmek mümkün değil. Kendime de yakıştırmam. Bu nedenle milletin vekili olmaya talibim” dedi.

Ortak projeler üreterek, uygun çalışarak, gereken başarıya ulaşılacağını vurgulayan Çolakoğlu; “Ülkenin şu anda dış politikası ve komşularıyla olan ilişkilerinin durumu, bu coğrafyada yaşanan gerilim, halkı huzursuz etmektedir. Duvara toslayan bir dış politikanın vahim sonuçlarıyla karşı karşıyayız. Cihan devleti olacağız diye yola çıkılan hükümet politikaları çökmüştür. Ortadoğu coğrafyasında hangi hesaplarla ülkemizi bu bataklığa sokmuşlardır. Cumhuriyet Halk Partisi dışında bir irade bizleri bu sıkıntılardan kurtaramaz. Seçim döneminde bu konuların ayrıntılarına gireceğim.

İkinci bir konuda ekonomi, yalancı bir efsanedir gidiyor. 12 yıllık AKP iktidarında herkes zenginleşti. Yok böyle bir şey etrafımıza baktığımızda halkın genelinin ne durumda olduğu ortadadır. Evet, bazıları zenginleşti adını sanını bilmediğimiz yandaşların zenginleştiklerini biliyoruz. Yandaşlar ve hanedanları varlıklarının üzerine varlık katmıştır. Diğer tarafta yoksulluk artmış ama yoksulluğun siyaseten istismar edilerek insanların hür iradesi sömürülmeye devam etmiştir. CHP olarak iktidara hazırlanıyoruz, kadrolarımızla ve projelerimizle işsizliği, yoksulluğu, yolsuzluğu ortandan kaldırabilmek, kardeşliği yaşatabilmek ve Türkiye’de barış, istikrarı sağlamak için bir iktidar değişikliğine ihtiyaç duyulmaktadır… Bu iktidarın adı CHP olmalıdır. Çözüm CHP’dedir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here