Emniyetten İGC’ye Duble Ziyaret!

0
142

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, gazeteciler aracılığıyla vatandaşlara seslendi:

“Size Yardımcı Olabilmemiz İçin Bize Yardım Edin!”

İskenderun Gazeteciler Cemiyetine iadeyi ziyaret gerçekleştiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, burada yaptığı açıklamalarda vatandaşlara seslenerek; “Size yardımcı olabilmemiz için bize yardım edin!” dedi.

İskenderun halkından ve basınından pozitif enerji aldığını söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Başer; “Eğitim beşikten mezara kadardır. Eğitimi de önemsiyorum. Çocuk ve toplum bizlerin eseridir. O nedenle çocuklarımıza küçükken, eğitim ile doğruyu yanlışı anlatmak gerekir” diye konuştu.

‘Size yardımcı olabilmemiz için bize yardım edin!’ diyerek vatandaşlara çağrıda da bulunan Müdür Başer; “İskenderun’da suç oranı %40 oranında düştü. Çünkü bizler alandayız, halkla iç içeyiz. Halk, bize tam güvenene kadar çalışacağız. Halkın güzel günleri bizimde güzel günümüzdür. Kusursuz değiliz! Hatalarımız elbette ki var onları da düzelteceğiz. Ben inanıyorum ki, yüreğinde sevgi olan insan suç işlemez. Bizler, suçlulara sevgi ile yaklaşıyoruz. Görevimizi de kırıp dökmeden yapıyoruz. Ama devletin de gücünü hissettiriyoruz. Suç oluşmadan insanları bilinçlendirmeye yönelik özellikle okullarda çalışmalarımız Toplum Destekli Polis birimimiz tarafından yapılıyor. Bu çalışmalarımızı daha da sürdüreceğiz. Bizler halkın huzur ve güvenliği için varız” dedi. Başer, basın ve emniyet birimlerinin koordinasyonlu bir şekilde çalışması gerektiğini de ifade etti.

Erzin Emniyet Müdürü Murat Ardıç’tan da Nezaket Ziyareti…

Öte yandan, İskenderun Emniyet Müdür Yardımcılığından Erzin ilçemize Emniyet Müdürü olarak atanan Murat Ardıç da İskenderun Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Basın mensupları ile bir araya gelen Erzin Emniyet Müdürü Ardıç; “Güvenli toplum, genel olarak birlikte sağlanacak bir şeydir. Basının halkın güvenliğine köprü olmak adına katkılarınız yadsınamaz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here