Emniyet Personelinden Kan Bağışı

0
74

Toplumun can ve mal güvenliğini korumakla yükümlü olan İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, dün kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunarak toplumun canını kurtarma girişiminde bulunan emniyet teşkilatının bu duyarlı davranışı oldukça takdir topladı.

İskenderun İlçe Emniyet binası avlusunda gezici kan bağışı aracı ile kurulan stantta ilk kan bağışını İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer yaptı. Böylesi bir hayati önem taşıyan sosyal bir sorumluluğu yerine getirmenin gururunu taşıdıklarını ifade eden Emniyet Müdürü Cengiz Başer; “Toplumsal duyarlılığı arttırmak adına yardımcılarım ve personelimiz Kızılay’a kan bağışında bulunuyoruz. Toplumunu huzurunu ve can güvenliğini koruma görevi üstlenen bizler, kan bağışında da bulunarak, yine toplumun hayatını kurtarmak adına girişimde bulunmuş oluyoruz. Sloganımız ‘Hayat İçin Kan, Huzur İçin 155 Polis İmdat’ diyoruz. İkisi de can kurtarıyor. Her ikisi de toplum için yapılıyor” dedi.

Kızılay Derneği Başkanı Ümit Günay ise, emniyet personelinin böylesi bir sosyal sorumluluk konusunda gösterdikleri duyarlılıktan ötürü Emniyet Müdürü Başer, nezdinde tüm emniyet personeline teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından başta İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer olmak üzere tahlilleri yalpan ve kan vermelerinde sakınca bulunmayan emniyet personeli, gezici kan bağışı aracında kan bağışında bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here