Eminönü Balık Pişirim Evi Açıldı

0
266

Eminönü Balık Pişirim Evi’nin açılışı İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in katılımıyla gerçekleşti. Eminönü Balık Pişirim Evi’nin sahibi Zeki Karagöz, açılış töreninde yaptığı konuşmasında halkımıza hijyenik bir ortamda, taze balık pişirimi yapılarak hizmet verileceğini belirtti.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun’da, giriş katı balık pazarı üstü de çok katlı otopark olan bir bina yapılacağını anlatarak; “İskenderun bir sahil kenti. Yapacağımız balık pazarıyla halkımızın balığa rahat ve kolay ulaşımı sağlanacak. Balıkçı esnafımız daha rahat ve modern bir ortamda balık satabilecek” dedi.

Atatürk Anıtı arkasında iskele yapımının sürdüğünü, sahilde Nikâh Salonu’nun hizmete girdiğini, bir liman kenti olan İskenderun’un geleceğinin parlak olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Civelek, İskenderun Limanı’nın Akdeniz’in en büyük limanı olma yolunda hızla ilerlediğini ifade etti.

Balıkçılığın kent kültürünü yansıttığını belirten Belediye Başkanı Civelek, işletmeci Zeki Karagöz’ü kutladı. Belediye Başkanı Yusuf Civelek, işyerinin açılış kurdelesini esnaf ve belediye meclis üyesi Sabahattin Uygun ile birlikte kesti. Eminönü Balık Pişirim Evi, Savaş Mahallesi 98. Sokakta hizmete girdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here