Artık Her Puan Önemli!

0
42

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 28 puanla 8. sırada yer alan İDÇspor, küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Ofspor’a konuk olacak. 2. Lig Kırmızı Gruptaki diğer temsilcimiz Hatayspor ise sahasında Bozüyükspor’u ağırlayacak. 3. Ligdeki temsilcilerimizden İskenderunspor 1967, Trabzon Kanuni Futbol Kulübü deplasmanında bugün puan arayacak, Kırıkhanspor ise deplasmanda Gölcükspor ile mücadele edecek.

Geçtiğimiz haftayı 3 puanla kapatan İDÇspor bu hafta Of deplasmanında puan arayacak. Üst sıralara tırmanmak için mutlak galibiyet isteyen İDÇspor’un Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu; “Ofspor ile deplasmanda yapacağımızı mücadelede 3 puan almak için çaba göstereceğiz. Galip gelerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Rakibimizin de alt sıralardan kurtulma çabasında olması maçı daha heyecanlı hale getirecektir” dedi. Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Hatayspor ise bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bozüyükspor’u konuk edecek. Bordo-Beyazlılar zirveden kopmamak için mutlak galibiyet arayacak.

3. Lig temsilcimiz İskenderunspor 1967 ise Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Mavi Turunculu ekip alt sıralardan kurtulmak adına galibiyet ve 3 puan kovalayacak. Kırıkhanspor ise yarın Gölcükspor deplasmanında puan mücadelesi verecek. İşte temsilcilerimizin bu haftaki programları: è

Ofspor-İskenderun Demir Çelikspor

17 Şubat 2013 Pazar Saat: 13.30

Of İlçe Stadı

Onur Karabaş, M.Taner Demir, Süleyman Yavaşoğlu

Trabzon Kanuni Futbol Kulübü-İskenderunspor 1967

16 Şubat 2013 Cumartesi Saat: 13.30

Ahmet Suat Özyazıcı Stadında

Yusuf Yılmaz, Felat Tekeş, Hüseyin Han Hakem

Hatayspor-Bozüyükspor

17 Şubat 2013 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Emre Malok, Yusuf Bozdoğan, Fettah Yiğit

Gölcükspor-Kırıkhanspor

17 Şubat 2013 Pazar Saat: 13.30

Gölcük Şehir Stadı

Ramazan Keleş, Ali Yetim, Adem Kantekin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here