Emekli-Sen’den CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

0
67

2021 Tüm Emekli Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Çankaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Başkanlığı görevine yeni başlayan avukat Hüseyin Derin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yusuf Mansuroğlu’nun vefatının ardından, yönetim kurulunun oylamasıyla başkanlığa seçilen Derin’i tebrik eden Emekli Sen yönetimi, ilçe başkanı ve yönetimine başarılar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Çankaya ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Konuşmasında örgütlü olmanın önemine vurgu yapan Derin; “Örgütlenerek sesimizi çoğaltabiliriz, büyüyebiliriz. Önümüzde yerel seçimler var. Bu dönem hem İskenderun Belediyesini hem de Hatay Büyükşehir belediyesini almak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Emekçilerin alanlarda olmasının büyük önem taşıdığını ve bunun kentin kaderini de değiştirebileceğini kaydeden 2021 Tüm Emekli Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Çankaya ise; “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. İskenderun emekçi kenti ancak emekçiler alanda olmadığından dolayı uzun yıllardır sağ kesim yönetiyor. Böyle olunca da sendikaların sesi kısılıyor. Sosyal demokrat bir belediyenin İskenderun’u almaması biz emekçiler için büyük kayıp. Umarım bu dönem sosyal demokrat bir belediye olur ve emekçilerin sesini daha çok duyururuz” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı samimi bir sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here