‘Emek Olmadan Üretim Ve Rekabet Olmaz!’

0
68

Mehmet Dönen’den Çelik-İş Sendikasına Ziyaret

Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Başkanı Metin Önde’yi ziyaret etti. Dönen, Önde’yi ziyaretinde yaptığı konuşmada, emek olmadan üretimin ve rekabetin olmayacağını belirtti.

Çelik-İş Sendikası’nın emek dünyası adına başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Dönen; “İşçilik üretim içinde payla ölçülür. Toplumu ayakta tutan bireylerdir. Bireylerin yaşam standartlarının yükseltilmesi toplum huzuru refahı ve barışı için önem arz etmektedir. Bu anlamda çalışanların haklarının tam anlamı ile verilmesi hususuna dikkat edilmelidir” dedi.

Dönen, ülkede ve bölgede sendikalara büyük görevler düştüğünün altını çizerek, global dünya’da işçiler ile işverenlerin birlikte hareket ettiğini ve ancak bu sayede rekabet etme şansı doğduğunu kaydetti. Dönen, Çelik-İş Sendikası’nın geçmişte emek dünyasının haklarının savunulması noktasında çok çalıştığını, şimdi de ayni azim ve kararlılıkla çalışacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Şube Başkanı Metin Önde de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dönen’in geçmişte Hatay için çok önemli çalışmalara imza attığını, bölgede istihdam sağlanması konusunda da büyük faydalar olduğunu belirtti. Önde, kendilerinin çalışanların hak ettiği ücreti ve payı almasını, işçi ile işverenlerin kazanmasını istediklerini sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here