Elektrik Mühendisleri Odasından ‘Katodik Koruma’ Eğitimi

0
346

elektrik mühendisleri1Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) meslek içi sürekli eğitim merkezi kapsamında düzenlediği eğitimleri bir yenisini daha ekledi. Odanın düzenlediği eğitimlerden biri olan ‘Katodik Koruma Eğitimi’ni Ankara’dan gelen Elektrik Mühendisi Hamdi Yavuz verdi.

Eğitimde sunum öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği Nazım Çulha, “Odamızın meslek içi sürekli eğitim merkezi kapsamında düzenlemiş olduğumuz Katodik Koruma eğitimini Ankara’dan gelen hocamız Elk. Müh. Sayın Hamdi Yavuz verecektir. Odamız bu güne kadar bu kapsamda; Elektrik Tesislerinde Topraklama eğitimi, Asansör Denetleme, Ruhsat ve Kontrol eğitimi, Y.G. Tesislerinde İşletme Sorumluluğu eğitimi, Elektrik İç Tesisleri Proje Hazırlama eğitimi, Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlığı eğitimini vermiştir.

Bugünde Katodik Koruma eğitimini vermekteyiz. Adana, Antakya ve İskenderun’dan katılımın sağlandığı eğitimimiz 3 gün sürecektir. 2 günü teorik, son günde pratik ölçümler yapılacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here