Elektrik Kesintisi Yapılacak

0
52

elektrik kesintisi3Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. Dağıtım Operasyonları Direktörlüğü tarafından verilen bilgiye göre; Toroslar EDAŞ’a bağlı Operasyon Müdürlüğü ekiplerince teknik çalışma yapılacağından 30 Ekim 2014 Perşembe günü (yarın) saat 07.30 ile 17.00 arasında, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Söz konusu elektrik kesintisi nedeniyle, elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, jeneratör kullanılan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları yönünde uyarılarda bulunulurken, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirlenen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği kaydedildi.

Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 ALO ELEKTRİK telefon hattından veya http://www.toroslaredas.com.tr/tr-TR/ElektrikDagitimi/Pages/BakimArizaBilgi.aspx internet sitesinden bilgi alınabileceği de ayrıca belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here