Elektrik Kesintileri Sorunu Masaya Yatırıldı

0
277

aydınlatma komitesi1Kocaeli’nde görevli iken enerji yatırımlarına çok önem veren Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay’da da elektrik sorunlarının yaşanmaması ve gerekli yatırımların yapılması için Vali Yardımcısı Bilal Ölmez’i görevlendirdi. Vali Yardımcısı Ölmez, konuyla ilgili İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında ilgililerle bir toplantı yaptı…

Vali Yardımcısı Bilal Ölmez; “Çözüm İçin Fikir Alıyoruz!”

Hatay İl Aydınlatma Komisyonu, il genelinde özellikle de kentimizde sık-sık yaşanan elektrik kesintilerine çare için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda toplandı. İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda Vali Yardımcısı Bilal Ölmez Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilimizin elektrik sorunu masaya yatırıldı.

Son aylarda Hatay genelinde yaşanan ve halkı canından bezdiren elektrik kesintilerine köklü çözüm bulmak amacıyla düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Bilal Ölmez’in yanı sıra İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkan vekili Ergün Gözüküçük, İTSO yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya ve Gassan Kuran, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı Uğur Fırat ve Oda Başkanları, İskenderun Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Remzi Çaylı, köy ve mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldılar.

aydınlatma komitesi2

Toplantının başında açıklamalarda bulunan Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez; “Hatay Valimiz Ercan Topaca daha önce Kocaeli valisiyken enerji yatırımlarına çok önem veriyordu. Hatay’da da elektrik sorunlarının yaşanmaması ve gerekli yatırımların yapılması için beni görevlendirdi. Bende bu görevi kabul ettim ve şu an ilçe-ilçe gezerek toplantılar düzenliyoruz. Elektrik kesintilerine çözüm bulunması, gerekli yatırımların yapılması ve gerekli önlemlerin alınması için sivil toplum kuruluş temsilcilerimiz, muhtarlarımız ile görüşüp, onların fikirlerini alıyoruz” şeklinde konuştu.

İl Aydınlatma Komisyonunun toplantısı Vali Yardımcısı Ölmez’in konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here