Elektrik Kesintileri Bıktırdı!

0
195

elektrik kesintisi1Toroslar EDAŞ (TEDAŞ)’ın el değiştirmesi sonrası kentimizde elektrik kesintilerinde artış yaşanırken halk isyan etmeye başladı. İskenderun’un belli bölgelerinde 3-4 gündür aralıksız 17.00 ile 23.00 saatleri arasında yaşanan elektrik kesintisi yaşamı olumsuz etkiliyor.

Kentin pek çok yerinde elektrik ile ısınma sağlanırken, havaların iyice soğuduğu bu günlerde yaşanan elektrik kesintileri insanları isyan ettiriyor. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, kesintilerin aynı saatlerde yaşanmasının nedeni hakkında yetkililerin bir açıklama yapmamasından dolayı da sitemde bulunuyorlar.

İskenderun’un Barbaros ve Cemal Gürsel Mahallesi sakinleri, yaklaşık 3-4 gündür genelde akşam saatlerinde karanlığa mahkûm ediliyorlar. Kesintinin saatlerce sürdüğünü ve bu konudan dolayı duydukları rahatsızlığı dile getiren vatandaşlar, kesintilerin aynı saatlerde ve birkaç gündür üst üste devam etmesine de bir anlam veremiyor.

Bu durum hakkında yetkililerin kendilerine hiçbir şekilde bilgi vermemesinden dolayı da tepkilerini dile getiren mahalle sakinleri, gazetemiz aracılığı ile yetkililere seslenerek; “Birkaç gündür akşam saatlerinde yaşanan bu kesintiler bizi yeniden eski günlere götürdü. Kabloların yer altına alınması çalışmalarının sonrasında artık elektrik kesintilerinin olmayacağı dile getiriliyordu. Ancak son 3 gündür yaşanan sıkıntı bizi canımızdan bezdirdi. Evlerimizde yaşlılar var, çocuklar var. Bu soğukta nasıl ısınacağımız bilemiyoruz” şeklinde sitemlerini dile getirdiler. Vatandaşlar bu kesintilerin nedeninin ve daha ne kadar süreceğinin cevabını da istiyorlar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here