Ekinciler Demir-Çelik Yönetimi, İTSO Başkanı Yılmaz’ı Ziyaret Etti

0
405

itso-ekinciler1Ekinciler Demir-Çelik Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ve Ekinciler Holding yönetim kurulu üyesi Recep Ekinci İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak ülke ve bölge ekonomisi ile çelik sektöründeki son gelişmeler değerlendirildi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Bölgemiz Demir-Çelik sektöründe söz sahibidir. Limanı, sanayisi ve Ortadoğu’ya yakınlığı ile her zaman önemini koruyan İskenderun Körfezimiz maalesef komşu ülkelerde yaşanan çelik sektöründeki ihracatı da kısmen de olsa olumsuz etkilemiştir.

itso-ekinciler2

Suriye ve komşu ülkelerde yaşanan karışıklıkların bir an önce sona ermesi ile bölgemizdeki ihracatın daha da artmasını temenni ediyoruz. Ekinciler Demir-Çelik Fabrikaları da bölgemiz ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunmaktadır” dedi.

Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci ve Ekinciler Holdig yönetim kurulu üyesi Recep Ekinci de fabrikaların çalışmaları, Demir-Çelik sektöründeki son gelişmeler hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here