Eğitim Gönüllüsü Çalışkan’dan Kütüphane ve Dil Sınıfı

0
296

çalışkan kırtasiye1Kentimizde her yıl bir devlet okuluna bağışta bulunan eğitim gönüllüsü Neslihan Çalışkan, Hürriyet İlkokulu’na Z kütüphanesi ve 3 Akademik Dil Sınıfı kazandırdı.

Kırtasiyeci olan eşi Kemal Çalışkan’ın vefatının ardından eşinin mesleğini devam ettiren ve her yıl bir devlet okuluna bağışta bulunup eşinin adını yaşattıran eğitim gönüllüsü Neslihan Çalışkan, bu yıl Hürriyet İlkokulu’ndan gelen talep üzerine okula Z Kütüphanesi ve 3 Akademik Dil Sınıfı kazandırdı. Z Kütüphanesine ve 3 akademik dil sınıfına Çalışkan’ın kırtasiyeci olan merhum eşinin ismi verildi. Z Kütüphanesi ve 3 Akademik Dil sınıfının açılışı için Okul Müdürü İmadeddin Oğuz, tarafından okulda bir tören düzenlendi. Törene İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül’de katılım gösterdi.

çalışkan kırtasiye2

Okullarına sağlanan bu bağışın geleceğe yatırım olduğunu söyleyen Oğuz, eğitim gönüllüsü Neslihan Çalışkan’a teşekkür etti. Çocukları çok sevdiğini ve yapılan her şeyin çocuklar için olduğunu kaydeden Çalışkan ise; “Eğitim gönüllüsü olarak çocuklara yapılan her yatırımın milli servet olduğunu düşünüyorum. Her şey çocuklarımız için. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için cıvıl cıvıl renkleri tercih ettik. Z kütüphane’de olması gereken her şey var diye düşünüyorum. Çocukların yüzünde mutluluğunun tebessümünü görmek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.  Z Kütüphane ve 3 Akademik Dil sınıfı kurdele kesimi ile Hürriyet İlkokulu’nda hizmete açıldı.

çalışkan kırtasiye3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here