Ediboğlu’ndan Çelik-İş Sendikasına Ziyaret

0
97

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde’yi ziyaret etti. Ediboğlu, burada yaptığı konuşmada emeğin en yüce değer olduğunu belirtti.

Herkes için daha iyi çalışma koşullarının oluşturulması gerektiğine de işaret eden Ediboğlu; “Çalışanlara eksiksiz sendikal hakları sağlanmalıdır. Çalışma yaşamında ILO normları ile  AB kriterleri göz önünde bulundurulmalıdır. Herkesin insan onuruna yaraşır bir işe ve yaşanabilir ücrete sahip olması gerekmektedir” dedi.

Her yurttaşın insan onuruna yaraşır bir şekilde yaşam sürmesi gerektiğinin de altını çizen Ediboğlu; “İşyerinde, toplumda, ülkemizde ve dünyada barışın sağlanması için el ele, omuz omuza olmamız gerekmektedir. Emeğin en yüce değer olduğuna inanan CHP, yurttaşların doğduğu günden itibaren insan onuruna yakışır bir yaşam sürmesi için çalışmaktadır” şeklinde konuştu.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bir toplumda çalışanlar üretimde yer alan insanlardır. Üretim olmadan tüketim olmaz. Üretenlerin yani emek harcayarak, alın teri dökerek çalışanların haklarını alması bizler için çok önemlidir. Bizler her zaman Çelik-İş olarak çalışanların hak ettiği ücreti almalarını noktasında faaliyet gösterdik” diye konuştu.

Sendika binasında gerçekleştirilen nezaket ziyaretine, sendika yöneticilerinin yanı sıra ve CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, yöneticiler ve partililer de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here