Dünya Çiçekler Günü!

0
74

çiçekçiler günüİnterfolara bünyesindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, 3 Mayıs Dünya Çiçekler Günü dolayısı ile İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi ve Pamuk Kreş ile Antakya Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.

Dünya Çiçekçiler günü hakkında bilgiler veren İnterflora Çiçekçilik Hatay Temsilcisi Musa Gündoğdu; “En mutlu günlerin çiçeklerle renklendiğini hepimiz iyi biliyoruz. İnsanların mutluluklarına ve bazen de cenazelerde üzüntülerine ortak olarak en güzel çiçekleri hazırlıyoruz. Tüm vatandaşlarımız İnterflora’dan sipariş verdiklerinde, istenilen sipariş yerine ulaşmaz ise bize hesap sorma hakkına sahip oluyorlar” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Al İhsan Su ise; “Ben de ilçe kaymakamı olarak sizlerin ‘Dünya Çiçekçiler Günü’nüzü kutluyorum. Malumunuz dünyanın güzel hediyesi çiçektir. İnsanların içinin güzelliğini dışa vurmadaki en etkili yöntemdir çiçek. Tabi çiçekler içinde gül bir numaradır” diye konuştu.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Personel ve İdari İşler Sorumlusu Tülay Tinç Kulu, İnsan Kaynakları ve Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Enver Cığız ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Semiha Yelmer Çekiç tarafından karşılanan İnterflora Çiçekçilik Hatay Temsilcisi Musa Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, hastanenin zemin katında herkese çiçek verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here