Dudu’dan Payas Kaymakamlığına Ziyaret!

0
130

dudu-payas ziyaretPayas Kaymakamı İrfan Demiröz; “Büyük Aşklar, Büyük Hizmetlere Dönüştü”

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu eşi Avukat Suzan Şahin Dudu ve Payas CHP İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Mevlüt Dudu, tecrübeli, aktif ve sosyal, adalete önem veren bir kaymakamın, ilçe olmasında kendisinin de imzası bulunan Payas’a atanmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek kaymakam İrfan Demiröz’ü kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Payas Kaymakamı İrfan Demiröz de; “Devletimizin uygun ve takdir ettiği, köklü tarihe ve kültüre, geçmişe sahip Payas’a, Hükümetin temsilcisi olarak, hizmet etmekten mutlu olacağım. Çünkü Devletimiz, son yıllarda büyük aşkları, büyük hizmetlere dönüştürdü. Leyla ile Mecnun sevdasını, çölleri yeşerterek, kırsal topraklara sevgi tohumu ekti, Ferhat’la Şirinin aşkını ise, başlayacak Amanos Hassa Tüneli gibi dağları delerek imara ve iskâna dönüştürdü. Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan Köydes projeleriyle, Sayın Valilerimiz ve Kaymakam meslektaşlarımızın alın teriyle suyu, yolu, kanalizasyonu olmayan köy kalmadı. Bu sayede taşrada yaşayan tüm vatandaşlarımız unutulmuş duygusunu akıllarından çıkardı. Anadolu’nun her karış toprağına alın teri döktük. Devlet yatırımlarının önceden olduğu gibi bugünde yakından takipçisi ve hizmetkârı olacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here