Dudu; “Payas’lılar Payas’a Sahip Çıkacaktır”

0
277

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Payas’ın İlçe Yapılmamasını Değerlendirdi…

Meclise sunulan Hatay büyükşehir belediyesi yasa tasarısını ve bu tasarı ile Payas’ın ilçe yapılmamasını değerlendiren CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, “Gerçekler ortada, bundan sonra Payas’a Payaslılar sahip çıkacaktır” dedi.

Milletvekili seçimlerinden önce AKP’li adaylarYükle/Ekleın tamamının Payas’a ilçe olma sözü verdiklerine dikkat çeken Av. Mevlüt Dudu, “Milletvekili seçimleri öncesinde AKP’li adaylar Payaslılara ilçe sözü vererek oylarını aldılar. Bu gün Payas’ı bir mahalleye dönüştüren bu siyasetçilerin verdikleri sözlere bundan sonra kimse inanmayacaktır. Ben de bölgenin bir vekili olarak Payas’ın ilçe olmasını istedim. Bu konuda yasa teklifi vererek bölgedeki tüm siyasetçilerden parti ayırımı yapmadan destek istedim. O zaman hiç ses çıkartmayanların gerçek düşünceleri büyükşehir yasa tasarısı ile ortaya çıktı.

Eminim Payas halkı artık gerçekleri tüm çıplaklığı ile gördü. Bundan sonra kendilerini kandırarak oy almaya çalışan siyasetçilere kanmayacak ve ilk seçimde bunun hesabını soracaktır. Türkiye’nin birçok ilinden bile büyük ve gelişmiş olan bir beldeyi, bir mahalleye dönüştürmenin akla, mantığa ve gerçekliğe uyan bir yanı yoktur. Başta Adalet Bakanı Sadullah Ergin olmak üzere, bölgede siyaset yapan AKP’lilerin Payas’lıların yüzüne nasıl bakacaklarını doğrusu çok merak ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here