Dudu; “Huzurumuzu Bozmak İsteyenlere Fırsat Tanımayalım”

0
125

ramazan mesaj1CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Ramazan ayı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni eden Milletvekili Dudu; “Uluslar arası çıkar güçlerinin bölgemizde oynadığı oyunlar ve çıkarmaya çalıştığı kirli savaş karşısında bizi güçlü kılacak ve barışı sürekli yaşatacak en önemli özelliğimiz birlik, beraberlik ve hoşgörü ruhumuzdur. Yurttaşlarımız arasında ayrılıklar oluşturmaya, huzur ve mutluluğumuzu bozmaya çalışanlara karşı asla fırsat tanımayalım” dedi.

Türkiye’yi demokratik, çağdaş, mutlu ve huzurlu bir hukuk ülkesi olarak gelecek kuşaklara bırakmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu belirten Vekil Dudu; “Sadece bu hedef doğrultusunda; kendimiz için değil ülkemiz ve ulusumuz için yılmadan çalışmaya ve ülkemize sahip çıkmaya devam edelim. Birbirimize destek olmaktan, dayanışmadan, paylaşmadan vazgeçmeyelim.

 Özgürlüğün su kadar, hava kadar vazgeçilmez olduğunu hiç unutmayalım. Dostlukları her türlü değerin üzerinde tutalım. Ayrışmak yerine birlik olalım. Tüm yurttaşlarımın Ramazan’ını kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here