Dr. Ender Çolakoğlu: “Yolumuz Aydınlık, Varacağımız Yer Özgürlüktür”

0
90

ender çolakoğlu44CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu çalışmalarına yoğun tempoyla devam ediyor. Çolakoğlu, tüm partilileri, ilçeleri,  ilçelerdeki muhtarlıkları, mahalleleri, ilçe teşkilatlarını ve   sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu bu kapsamda Konarlı Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Konarlı’da Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini dinleyen Çolakoğlu; “Partimizde hiçbir zaman umutsuzluğa yer yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kurucu partisidir. Bu ülkeyi zor günlerden alıp aydınlığa taşıyan bir partidir. Bunu daha önce yapmıştır, bugünde yapacak gücü vardır. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Yeter ki biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak geçmişte yaşadığımız kırgınlıkları, kızgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp hep birlikte omuz omuza bir olalım. Bireysel politika üretmek yerine Cumhuriyet Halk Partisi kurumsal kimliğine, gücüne ve siyasetine inanalım.

ender çolakoğlu45

Biz hep birlikte olursak, ben değil biz dersek, gücümüzün farkında olarak hedefimize hep birlikte kilitlenirsek inanıyorum ki iktidara ulaşırız. Hep beraber, birlik içinde çalışmalıyız. Ülkede huzuru ve güvenliği tesis edecek, siyaseti yüceltecek, ekonomiyi düzeltecek, iş hayatında, eğitim, öğretimde ve her alanda ülkeyi düzlüğe çıkaracak parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Yolumuz aydınlık, varacağımız yer özgürlüktür. CHP, ülkeye barış ve mutluluğu getirecektir. 2015 seçimleri Türkiye’ye CHP iktidarını getirecektir. CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri, ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemiz de barış ve huzura kavuşacaktır” şeklinde konuştu.

Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu, Konarlı mahalle sakinlerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı da teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here