Dr. Ender Çolakoğlu: “Sosyal Devleti Yeniden İnşa Edeceğiz”

0
120

ender çolakoğlu15CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu Üçgüllük mahalle sakinleri ile buluştu. Üçgüllük mahallesinde düzenlenen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında, çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Dr. Ender Çolakoğlu, Üçgüllük Mahallesinde düzenlenen toplantıda halk ile sohbet etti, sorunlarını, isteklerini, taleplerini dinledi.

ender çolakoğlu16

Arsuz’da mahalle ziyaretleri kapsamında Üçgüllük mahallesinde halkla buluşan Çolakoğlu; “Bu topraklarda doğdum. İçinizden biriyim. Bu sebeple Arsuz ve mahallelerinin tüm sorunlarını isteklerini yakinen biliyorum. Ülke olarak önemli bir seçime hazırlanıyoruz. Bu seçimlerde sizlerin desteğini almaya geldim. Üçgüllük,  Hatay İskenderun ve Arsuz’da Cumhuriyet Halk Partisinin kalesi olmuştur. Buraları çok iyi bilen içinizden biriyim. Buralar CHP’ye her seçim koşulsuz şartsız desteğini vermiştir. Ben bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisine koşulsuz, amansız destek vermiş sizlerin sesi olmaya sizlerin taleplerini karşılamaya sizlere hizmet etmeye talibim. Bana destek olursanız bu görevi en iyi şekilde hakkıyla yapacağımın sözünü veriyorum. Ben sizlerin gözü, kulağı, kalbi olmaya talibim.

ender çolakoğlu17

AKP’den kurtulmanın zamanı çoktan gelmiştir. Esnaf, işçi, emekli, memur, çiftçi ve öğrencinin durumu maalesef gün geçtikçe kötüleşmektedir. Ülkenin İç politikası, dış politikası, ekonomisi, eğitimi, tarım politikaları iflas etmiş durumdadır. İşçinin emeklinin memurun çiftçinin hali ortadadır. Sizlerin yaşadıklarını sizlere tekrar anlatmak istemiyorum. Partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz CHP’de birlik, Türkiye’de kardeşliktir. 2015 seçimleri Türkiye’ye CHP iktidarını getirecektir. CHP iktidarında sosyal devleti yeniden inşa edeceğiz. CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri; ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemiz de barış ve huzura kavuşacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here