DP İlçe Başkanlığına Yeniden Bilal Karaosman Seçildi

0
74

Demokrat Parti (DP) İskenderun İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonu olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimlerde, Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanlığına bir kez daha Bilal Karaosman seçildi.

İlçe kongresine, İlçe Başkanı Karaosman ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra ilçe delegeleri ile partililer katılım gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongrede kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan DP İskenderun İlçe Başkanı Bilal Karaosman, katılımlarından ötürü herkese teşekkür etti. Faaliyet raporunun okunması ve bütçe görüşmelerinin ardından seçimlere geçildi.

İlçe delegelerinin oy kullanımının ardından yeni yönetim kurulu Bilal Karaosman başkanlığında şu isimlerden oluştu; Mehmet Kürek, Ali Karaosman, Selen Eşimer, Taner Kömürcü, Hasan Cinmantarcı, Semir Kara, Nevin Kireççi, Döne Karaosman, Adil Muzaffer Parla, Selim Kireççi.

Karaosman Mazbatayı Aldı…

Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı Bilal Karaosman ve yönetimi, gerçekleştirilen seçimlerin ardından mazbatasını da alarak resmen göreve başladı. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giderek mazbatasını alan İlça Başkanı Karaosman, kendileri ve partileri için yeni dönemin hayırlı olmasını da temenni etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here