Dörtyol-Payas Karayolunda Feci Kaza; 6 Ölü!

0
29

Dörtyol-Payas karayolunda meydana gelen ve bir tır ile bir otomobilin karıştığı trafik kazsında 6 kişi yaşamını yitirirken bir kişi de yaralandı.

Payas – Dörtyol karayolu üzeri Özerli Mahallesi mevkiinde meydana gelen kaza faciayla sonuçlandı. Ş. K. idaresindeki tır, karşı şeride geçerek Mehmet Sönmez yönetimindeki otomobile çarptı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobil sürücüsü ile araçtaki biri çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Yaralı, ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken tır sürücüsü Ş. K.’nın ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada; “26.03.2024 günü, D817- 03 Devlet Karayolu üzeri Dörtyol Payas istikameti Nursan Hastanesi önünden Dörtyol-Payas istikametine seyreden Ş.K isimli sürücünün sevk ve idaresinde olan çekici (TIR) araç hakimiyetini kaybederek karşı yöne geçmesi sonucu karşı yönde seyreden otomobille doğrudan çarpışmıştır.

Çarpışma sonucu oluşan kazada otomobilde bulunan 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Konuyla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup sürücü Ş.K gözaltına alınmıştır.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here