Dörtyol İlk Kurşun Emekçileri İstişare Toplantılarını Sürdürüyor

0
110

çelik-iş dörtyol1İsdemir, Dörtyol İlk Kurşun Emekçileri istişare toplantılarını sürdürüyor. Dörtyol’da düzenlenen bir akşam etkinliği yine yoğun katılım ve fikir alış verişiyle geçti. Toplantıda konuşan İsdemir emekçisi Sami Aslan; “Bizler Dörtyol ve bölgesinde ikamet eden İsdemir çalışanları olarak birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın neler kazandırdığını çok iyi anladık ve hep birlikte çok şey kazandık.

İlk Kurşun ekibi olarak birliği, beraberliği ve emek dostluğunu vizyon olarak belirlemiş bulunuyoruz. İsdemir’de yaşanan süreç ne yazık ki çıkar zihniyeti taşıyan kişilerin müdahalesine maruz kalmıştır.

çelik-iş dörtyol2

Dışarıdan beraberliğimizi bozan müdahaleleri sevgi, dostluk ve ikna yöntemleriyle bertaraf etmenin gayretinde olacağız. Gerek saha gerekse saha dışında çağrımız hep beraberliğe, sevgiye, saygıya ve doğruları anlatmaya yönelik olacaktır” diye konuştu.

Toplantıda söz alan Bayram Ayaz ve diğer konuşmacılarda beraberliğin sürmesi ve emekçilerin kazanılmış haklarını kaybetmemeleri yönünde güç birliğinin ve dayanışmanın sürdürülmesini temenni ettiler. Sohbet ortamında geçen toplantı daha sonra çekilen beraberlik fotoğrafı ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here