Dörtyol Belediye Meclisi 2015 Yılı 9. Birleşimini Yaptı

0
127

dörtyol belediyesi1Dörtyol Belediye Meclisi 2015 yılı 9. Meclis Birleşimini Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un başkanlığında önceki gün Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Eylül ayı içerisinde Dörtyol Belediyesi olarak yürütülen hizmetlerden bahsetti, ikinci etap asfalt çalışmalarında gelinen noktayı açıkladı, Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında vatandaşlara sunulan hizmetleri anlattı.

Dörtyol Belediye Meclisi gündeminin üçüncü maddesinde 2016 Mali Yılı Gelir-Gider Tahmini Bütçesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesini görüştü. Madde meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesinde 2016 Mali Yılı Bütçe Kararnamesi de görüşülmek üzere oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Meclis gündeminin 5. Maddesinde de yine Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmek üzere 2016 Mali Yılı Ücret ve Tarifelerini oy birliği ile karara bağladı.

dörtyol belediyesi2

Meclisin gündeminin 6. maddesinde Dörtyol Numuneevler Mahallesi 226 ada, 20 parsel nolu taşınmazın güneyinde bulunan otopark alanının bir kısmının trafo yeri olarak planlara işlenmesi konusunu görüştü. İmar Komisyon Raporunun okunmasının ardından meclis üyeleri tarafından ilçe genelinde enerji kesintilerinden dolayı yaşanan sıkıntılar dile getirildi, elektrik abone ve işlemlerinde vatandaşların yaşadıkları zorluklara değinildi. Madde meclis üyelerinin oy birliğiyle karara bağlandı.

Meclis gündeminin 7 ve son maddesinde ise 3 adet plan tadilat dosyasının İmar Komisyonuna havalesini oy birliğiyle kabul etti. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunun 2016 yılı mali tablolarla ilgili yaptığı çalışmaları görüşmek için 12 Eylül’de tekrar toplanmak üzere birleşimini sona erdirdi. Haber: Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here