Dönmez, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

0
104

mehmet dönmez10Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, kentimizdeki pazarcı esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Dönmez, Ak Parti iktidarında İskenderun’daki pazarcı esnafının daha modern, çağdaş, insanların günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebilecekleri, pazar yerleri kurulacağını söyledi.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, çalışmalarına aralıksız devam ederken, bu kez pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Deniz Alayı’nda kurulan Çarşamba Pazarına giden Dönmez, buradaki tüm esnafları ziyaret ederek, hal hatır sordu, hayırlı işler diledi. Esnafların sıkıntılarını da yerinde dinleyen Dönmez, Ak Parti iktidarıyla İskenderun’da pazarcı esnafının daha güzel koşullarda çalışacaklarını söyledi.

mehmet dönmez11

Esnafın kışın yağmurda, yazın sıcakta zor şartlar altında çalıştıklarını vurgulayan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez; “İnşallah 30 Mart’ta Ak Parti İskenderun Belediyesi’ni kazandığında ilk işlerimizden biri, pazarcı esnafımızı içinde bulundukları sorun ve sıkıntılardan kurtarmak olacak. Esnafımıza modern, çağdaş, daha güzel koşullarda çalışacakları pazar yerleri kuracağız” diye konuştu.

Dönmez’i karşılarında gören esnaflar ise, bu ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, Dönmez’in verdiği sözleri tutacağına inandıklarını belirttiler.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, önceki gün ise KİSİAD yöneticileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here