Dönmez Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
109

mehmet dönmez13Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, sebze halinde esnaflarla bir araya geldi. Sabahın ilk ışıklarıyla sebze haline giden aday adayı Dönmez, esnaflara hayırlı işler diledi, halini hatırını sordu.

30 Mart 2014 yerel seçimleri dolayısıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren ve sürekli halkın ve esnafın içinde olan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, bu kez İskenderun Sebze Hali esnafının konuğu oldu. Haldeki tüm esnafları dolaşan, sorunları ve sıkıntıları dinleyen Dönmez, Ak Parti belediyeciliğiyle hal esnafı ile ilgili projelerini de paylaşarak, tam destek aldı. Sabahın ilk ışıklarıyla aday adayı Dönmez’i karşılarında gören esnaflar, bir yandan şaşırdılar, bir yandan da mutluluklarını gizleyemediler. Esnaflar Dönmez’e sıkıntılarını anlatırken, tüm sorunların çözüleceğine de inandıklarını belirttiler.

mehmet dönmez14

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’in Sebze Hali’nden sonraki durağı ise, İskenderun otobüs ve dolmuş garajı oldu. Dönmez, burada da sıcak ilgi ve samimiyetle karşılanırken, şoför esnafıyla kucaklaştı.

Şoför esnafı kendilerini unutmayarak yanlarında olan aday adayı Dönmez’e sıkıntılarını anlattılar. Dönmez, özellikle Çankaya Mahallesi şoförlerinin sorununu dinleyerek 30 Mart’tan sonra tüm sıkıntıların sona ereceği sözünü verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here