Dönmez; “Artık Kaybetme Lüksümüz Yok”

0
68

mehmet dönmez-sakaryaAk Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, mahalle toplantılarında bu kez Sakarya Mahallesi’ne konuk oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Dönmez’e Ak Belediyecilik için vatandaşlar tam destek verdi.

Yerelden, genele Ak Parti iktidarının bu ülkeye ve insanlara yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, İskenderun’un da bu hizmet kervanından yararlanması için önümüzde 30 Mart gibi çok önemli bir şans olduğunu vurguladı.

İskenderun’un şu ana kadar hiç iktidar ile el ele yürüyemediğinden yakınan Dönmez, bu kez ayağımıza kadar gelen şansı sonuna kadar kullanıp İskenderun Belediyesi’ni Ak Belediyecilik ile buluşturmak gerektiğini kaydetti.

Şimdiye kadar hep kaybedenin İskenderun olduğunu ifade eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez; “İskenderun’un sorunlarını kafanızda çok büyütmeyin! Türkiye’nin uzun yıllar biriken sorunlarını çözen iktidar İskenderun’un sorunlarını 4-5 ay gibi kısa zaman diliminde tarihe gömer. Yeter ki inanalım, yeter ki bu kez yetkiyi Ak Parti’ye verin! O zaman güzel İskenderun’umuzun çehresi baştan sona değişecek. Artık kaybetme lüksümüz yok” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here