Diler Holding Atlas Enerji’de Şampiyon Belli Oldu

0
68

Diler Holding Atlas Enerji Üretim A.Ş. tarafından gerçekleştirilen 2. Geleneksel Futbol Turnuvası sona erdi. Mekanik Bakım ve Lojistik Bölüm finalinde renkli görüntüler sahnelendi.

Tüm çalışanların ailelerini bir araya getirerek birlik ve beraberliğin ön planda tutulduğu futbol turnuvasını, Diler Holding Atlas Enerji Üretim A.Ş Termik Santrali Genel Müdürü Atilla Yazıcı, Mekanik Bakım Müdürü Mustafa Dedeoğlu, Lojistik Bölümü Müdürü Halil Başçı, tüm tesis müdürleri ve çalışan personel ile aileleri birlikte izledi.

Mekanik Bakım ve Lojistik Bölümü normal süresi 0-0 sonuçlandı. Penaltılarda 8-7 üstünlük sağlayan Mekanik Bakım Şampiyon oldu.

Finalde konuşma yapan Diler Holding Atlas Enerji Üretim A.Ş Termik Santrali Genel Müdürü Atilla Yazıcı; “Kıymetli çalışanlarımız, saygı değer konuklar, sevgili çocuklar, geleneksel hale getirdiğimiz 2. futbol turnuvamızın finali sebebi ile buluşma fırsatını yakalamış bulunmaktayız.  Hepiniz hoş geldiniz. Şunu belirtmek isterim ki, bizler Atlas Enerji Üretim A.Ş. çalışanları olarak hep birlikte biriz ve birlikte anlam kazanmaktayız.

Bu ve bu gibi etkinliklerle tüm çalışma arkadaşlarımızın aileleri ile tanışma fırsatı yakalamış olmaktan dolayı onur duyuyoruz. Çünkü sizlerde bizim için Atlas Enerji’nin bir parçasınız. Destekleriniz için çok teşekkür ediyor, finale kalan her iki takımı da tebrik ediyorum” diye konuştu.

Centilmence geçen finalde davul zurnayla halayların çekildiği, yakılan meşalelerle şampiyonluk kutlamasının doyasıya yaşandığı Diler Holding Atlas Enerji Üretim A.Ş. 2. Geleneksel Futbol Turnuvası sonunda kupa ve madalyalar takdim edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here