Cansu’nun Bu Sevinci Her Şeye Değer!

0
25

İskenderun’da bulunan BAL Sürücü Kursları, Özel Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim hizmeti alan Cansu Koçyiğit’e, düzenlenen organizasyonla özel sürücü belgesi verdi.

Arsuz Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezinin kısa alanda üç tekerlekli araç kullanabilen özel bireylerinden Cansu Koçyiğit için BAL Sürücü Kursları, eğitmen ve yönetim kadrosu farkındalık oluşturmak amacıyla (sembolik) ehliyet kazandırmak üzere bir çalışma yaptı.

Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün’ün de ekipleriyle katkı sundukları sembolik direksiyon sınav alanı polisler tarafından trafikten arındırıldı. Arka koltuğa sınav komisyonu oturdu, direksiyon başına ise Cansu Koçyiğit geçti. Bal Sürücü kursları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tuncer ile Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Tuğba Kara’nın da hazır bulunduğu organizasyonda sembolik sürücü belgesi sınavı başarıyla gerçekleştirildi ve Cansu Koçyiğit kısa mesafede başarıyla otomobil kullandı. Bu anlarda ise tüm katılımcılar büyük bir heyecan ve duygusal anlar yaşadı.

Adına düzenlenen sembolik sürücü belgesini Cansu Koçyiğit, BAL Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tuncer’in elinden teslim aldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here