Devamı da Gelecek!

0
92

körfez iskenderunspor17Körfez İskenderunspor Of Deplasmanından Galibiyetle Döndü. Turuncu-Mavili Ekibe Üç Puan Kazandıran Golleri Murat Kurt ile Zeki Sinanoğlu Attı…

Stat: Of İlçe Stadı

Hakemler: Hasan Avcı***, Fırat Zengin***, Emir Eray Eyisoy***

Ofspor A.Ş.: Beycan*, Caner*, Cihan*, Volkan*, Ekrem*, Oktay* (Dk.76. Haluk*), Ercan**, Muhammet Fettahoğlu*, Muhammet Emre Kalkan*, Koray**, Onur**, (Dk.60 İbrahim*)

Körfez İskenderunspor: Gökhan Aslan***, Mehmet Yeniler***, Murat Paluli***, Emrah***, Mustafa Serkan***, Murat Kurt****, Mehmet Öncan ***, (Dk. 87 Zeki Sinanoğlu**), Semih***, Serdal***, Fatih Üge***, (Dk.76. Ersoy**), Gökhan Aydıngül***, (Dk. 59. Ömer Gür**)

Sarı Kartlar: Ercan, Caner (Ofspor), Murat Paluli (Körfez İskenderunspor)

Goller: Dk. 65. Murat Kurt, Dk. 90+2 Zeki Sinanoğlu (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, deplasmanda oynanan karşılaşmada Ofspor’u 2-0 yenerek kentine altın değerinde üç puanla döndü. Körfez İskenderunspor’a deplasmanda üç puan kazandıran golleri Murat Kurt ile Zeki Sinanoğlu kaydetti. Körfez İskenderunspor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını da 27’ye çıkarttı.

körfez iskenderunspor18

2. Lig Beyaz Grupta dipten kurtulma mücadelesi veren Mavi-Turunculu ekip, zorlu geçmesi beklenen Ofspor karşılaşmasından 2-0’lık skorla 3 puanı kaptı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk 45 dakikada her iki takım da gol bulamazken, mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci devreye gol bulmak için daha azimli çıkan Körfez İskenderunspor, 65’te usta golcüsü Murat Kurt ile öne geçti. Maçın son sözünü ise 87. dakikada oyuna giren Zeki Sinanoğlu 90+2. dakikada söyledi.

Körfez ekibine 3 puanı kazandıran gollerden birine imza atan Murat Kurt, bu golü yeni doğan bebeğine armağan etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here