Dernek Yöneticilerinden Çocuklara Karne Hediyesi

0
63

korunmaya muhtaç1İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar, karne etkinliğinde bir araya geldi. Yıl içindeki çalışma performanslarıyla aldıkları teşekkür ve takdir belgeleri ile dernek binasına gelen çocuklar mutluluklarını dernek yöneticileri ile paylaştı. Etkinlikte çocuklara, karne hediyesi de verildi. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, çocukların yaz tatillerinin de en verimli şekilde geçirmeleri için gayret göstereceklerini söyledi. Çocukların yıl içindeki performanslarının karnelerine olumlu yansıdığını da belirten Çakmaklı; “Çocuklarımızın büyük çoğunluğunda başarılı sonuçlar aldık. Karnesinde zayıf notu olan çocuk sayısı başarı oranına göre yok sayılır” dedi.

korunmaya muhtaç2

Da Vinci Zekâ Okulundan da Karne Armağanı

Da Vinci IQ Zekâ Okulu da dernek bünyesindeki çocukları karne armağanı olarak merkez bünyesinde iki gün ağırladı. 15’er kişilik gruplar halinde Da Vinci Zekâ Merkezi’ne gelen çocuklar, akıl ve zekâ oyunları oynayarak hoşça vakit geçirdi. Çocuklar, okul kurucusu MKÜ Öğretim Üyesi Salih Arslan ve merkezin öğretmenleri eşliğinde Ahşan Tengram ile çeşitli şekiller oluşturdular ve oyun atölyesinde eğlendiler.

Merkez Kurucusu Salih Arslan, çocukların yaratıcı zekalarını besleyecek geliştirecek bir eğitimi, dernek bünyesindeki çocuklara sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek çocukların merkezde sıkılmadan hoşça vakit geçirdiklerini belirtti. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı da merkez yöneticilerine teşekkür ederek; “Çocuklarımıza çok güzel ve anlamlı bir karne armağanı oldu. Bu imkanı bizim çocuklarımıza sağladıkları için çok mutlu olduk” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here