Deplasmanlardan İyi Haber Bekleyeceğiz!

0
50

spor-programSpor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 17. hafta, Beyaz Grupta 18. hafta karşılaşmaları ile 3. Lig 16. hafta karşılaşmaları 13 ve 14 Aralık tarihlerinde oynanacak. Buna göre ilimizin temsilcilerinin hepsi Pazar günü rakipleri ile mücadele edecek. Körfez İskenderunspor, Hatayspor ile Payas Belediyespor 1975 haftayı deplasmanda geçirecek. Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor ise sahalarında puan mücadelesi verecek.

Hafta içinde hoca değişikliği yapan Körfez İskenderunspor haftayı Fethiyespor deplasmanında geçirecek. Fethiye İlçe Stadında oynanacak olan mücadeleye puan veya puanlarla çıkacak olan Körfez ekibi buradan alacağı galibiyetle yeni bir sayfa açma peşinde olacak. Yeni Teknik Direktör Ramazan Silin öncülüğünde ilk maçına çıkacak olan Turuncu-Mavili ekibin, nasıl bir sonuçla kente döneceği merakla bekleniyor.

Kırmızı Grupta üst sıralardan kopmama mücadelesi veren ekiplerinden Hatayspor ise geçen hafta lider Bandırmaspor ile sahasında berabere kalmış ve taraftarını üzmüştü. Bordo-Beyazlı ekip bu hafta ise Bugsaşspor deplasmanında puan veya puan arayacak ve kayıplarını telafi etmek isteyecek.

3. Ligdeki ekiplerimizden Kırıkhanspor ise sahasında Çatalcaspor’u konuk edecek. Kırıkhan ekibi bu maçtan galip gelerek ara verdiği çıkışını da sürdürmek istiyor. Erzin Belediyespor da yine kendi sahasında (5 Temmuz Stadı) Van Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Payas Belediyespor 1975 ise Arsinspor ile deplasmanda mücadele verecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Fethiyespor-Körfez İskenderunspor

14 Aralık 2014 Pazar Saat 13.30

Fethiye İlçe Stadı

Serkan Ergün, Cüneyt Taner, Mustafa Çevik

Bugsaşspor A.Ş.-Hatayspor

14 Aralık 2014 Pazar Saat 13.30

Ankara Ostim

Emre Yıldırım, Onur İçyer, Selahattin Abacı

Kırıkhanspor-Çatalcaspor

14 Aralık 2014 Pazar Saat 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Enez Kaplan, Halil Kurt, Yavuz Bahadır Ordu

Arsinspor-Payas Belediyespor 1975

14 Aralık 2014 Pazar Saat 13.30

Arsin İlçe Stadı

Müjdat Duman, Sefa Özcan, Deniz Caner Özaral

Erzin Belediyespor-Van Büyükşehir Belediyespor

14 Aralık 2014 Pazar Saat 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Hidayet Yasir Çimen, Özgür Sezgin, Demircan Şerbetçi

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here