Demirel’in İstifası Söz Konusu Değil!

0
22

Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor, Teknik Direktör Volkan Demirel’in istifa ettiği iddialarına sosyal hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Sosyal medyada ve haberlerde Volkan Demirel’in istifa ettiği iddia edildi. İddiaların ardından Atakaş Hatayspor’un sosyal medya hesabından “Hocamız” ifadesiyle Demirel’in fotoğrafı paylaşıldı.

Volkan Demirel, Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında; “Önümüzde konuşacak, düşünecek, yorumlayacak bir yol olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili de en kısa zamanda oturup, konuşup ona göre yol belirleyeceğiz” demişti. Demirel’in bu açıklamaları “istifa sinyali” olarak yorumlanmıştı.

Atakaş Hatayspor’un Başkan Vekili Aydın Toksöz de Teknik Direktör Volkan Demirel ile ilgili konuştu. Toksöz, Teknik Direktör Volkan Demirel’in istifasının söz konusu olmadığını söyleyerek; “Bize herhangi bir şey söylemedi ve bir şey gelmedi. Zaten gelse de kabul etmeyeceğiz. Bizim gündemimizde hocamızla yolları ayırma gibi durum söz konusu değil” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here