Başkan Bolat Son Noktayı Koydu! “Can Dostum Enes ve Süleyman’ı İstedi, Talepsiz Verdim”

0
38

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, takımın başarılı futbolcuları Süleyman Güneş ile Enes Soy’un Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübüne verilmesi hakkında çıkan spekülasyonlara cevap verdi. Iğdır Temsilcisinin Başkanı Cantürk Alagöz’e yönelik “tüm takımı isteseydi verirdim” diyen Bolat, bu transferleri vefa borcu olarak gördüğünü kaydetti.

Biri Gider Bini Gelir

Bu transferler için Alagöz’den bir şey talep etmediğini de kaydeden Başkan Bolat; “Can Dostum Cantürk Alagöz benden Süleyman’ı ve Enes’i istedi, hiçbir şey talep etmeden verdim. Hatta sakatlanmasınlar diye son iki maç oynattırmadım. Tüm takımı da isteseydi yine verirdim. İkisini de gönderirken onlara sıkı-sıkı tembih ettim. ‘Cantürk Başkanın Kıymetini bilin adamı üzmeyin ve Şampiyon olmak için formanızın son damlasına kadar hakkını verin’ dedim.

Bu adam 6 Şubat depreminde Hatay için elinden geleni yaptı. Kimse bir plaket bile vermedi. Şimdi Şehrimiz adına biz de vefa borcumuzu ödemeye çalıştık. Bu olayın aslı budur. Biri Gider Bini Gelir. Kalıcı Olan Turuncu Mavidir. Saygılarımla” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İkinci Yarı Maçları Kırıkhan’da

İkinci yarı maçlarının Osmaniye’de değil de Kırıkhan Stadında oynanacağını da kaydeden Başkan Bolat; “Değerli Taraftarlarımız, Sarıyer maçı Osmaniye Stadındaki son maçımızdı. Bize stadını açan Osmaniyespor FK Başkanı ve Yöneticileri ile Osmaniye taraftarlarına çok teşekkür ederim. Maalesef Sarıseki Stadı yetişmediği için ikinci yarı maçlarımızı kendi stadımız yetişinceye kadar Kırıkhan Stadında oynayacağız” diye konuştu.

İskenderun 5 Temmuz Stadının yıkılmasının ardından depremin de olumsuzluğunu yaşayan Turuncu-Mavililer maçlarını bir süre İstanbul’da oynamıştı. Sonra kente dönen temsilcimiz kritik dönemi Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda geçirdi. Sarıseki stadı yetişmediği için ikinci yarının maçları ise Kırıkhan Stadında oynanacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here