“Cumhuriyetimizi Yıkmak İsteyenleri Her Zaman Tehdit Ederiz”

0
102

levent kırca1İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sanatçı Levent Kırca, Defne’de Halka Hitap Etti

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve sanatçı Levent Kırca Hatay’da partisinin seçim çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Kırca çalışmalarını Defne ilçesinde de sürdürdü. Kırca Defne’de Yavuzlar Düğün Salonunda halka seslendi. Düğün salonundaki toplantıya İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Yurtçiçek, İşçi Partisi Defne Belediye Başkan Adayı Dr. Cafer Özenir, İşçi Partisi Hatay İl Başkanı Bülent Sakuçoğlu ve partililer katıldılar.

Toplantıda İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve diğer parti yöneticilerinin Silivri cezaevinden çıkmaları ve özgürlüklerine kavuşmaları sevinci yaşandı. Toplantıda Bayram Yurtçiçek, Levent Kırca ve Cafer Özenir birer konuşma yaptılar.

Yurtçiçek, Silivri zindanlarında yatan bütün partili arkadaşlarının tahliye olduklarını ve özgürlüklerine kavuştuklarını belirterek; “Amerika Suriye, Irak ve Türkiye’de kayıp ettiği bir dönemde seçimlere giriyoruz. Önümüz açık, 30 Mart’ta zaferler yaşayacağız” diye konuştu.

İşçi Partisi Defne Belediye Başkan adayı ve Çekmece Belediye Başkanı Dr. Cafer Özenir, Defne’nin yeni belediye olduğunu ve işin ehli olan ekibe emanet edilmesi gerektiğini vurguladı. Özenir; “Beş yıldır çekmece belediye başkanlığı yaptım. Bu birikim ve deneyimlerimi Defne halkı için kullanmaya hazırım. Ayrı, ayrı bir değere sahip olan, genç, dinamik, Atatürkçü meclis üyesi adaylarımızla birlikte örnek bir belediye sunacağız. Sizlere bunun sözünü veriyorum” dedi.

levent kırca2

Levent Kırca da konuşmasına ‘Neden İşçi Partisi?’ sorularına yanıtla başladı. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğru Perinçek’e “efsane başkan” diye hitap eden Kırca; “Doğu Perinçek Türkiye için kalbi atan, memleket sevdalısı ve ömrünün 4/3.nü zindanlarda geçirmiş, yurtsever, devrimci bir başkanımızdır. Efsane bir başkanımızdır. Bazı gazeteler genel başkanımızın konuşmasından ötürü ‘tehditler savurdu’ diyorlar. Tabi Cumhuriyetimizi yıkmak ve ülkemizi bölmek isteyenleri biz her zaman tehdit ederiz. Biz bu hükümet ve yandaşlarından korkmayız. Silivri’ye genel başkanımızı almaya gittiğimizde umutsuzduk. Çünkü basını susturmuş, sendikaları susturmuş, gençleri hapishanelere attırmış, gençleri tomaların altında ezdirmiş, adaleti, hukuku yok etmiş bir AKP ile karşı, karşıyayız. Düşünün Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı ‘ben BOP eş başkanıyım’ demiştir. Utanmadan böyle söylemiştir. Türk halkı bunun hesabını soracaktır. Bende soracağım, şeref sözü veriyorum, ant içiyorum” diye konuştu.

Kırca CHP’yi de eleştirerek artık onların Yeni CHP olduklarını belirtti. Kırca; “Bunlar Atatürk’ü köhnemiş buluyorlar. Türkiye Cumhuriyetini tehlikede bulmuyorlar. Laikliği tehlikede bulmuyorlar. Çünkü onlar gidip Amerika’dan icazet aldılar. Hocalarından icazet aldılar ve Cemaati iktidara taşımak için çalışıyorlar. Elbette ki şerefli bir başkanımız o partide kalmaz ve çıkar. Onun geleceği yer, şerefli kapılardan birisi İşçi Partisidir. Kendini Atatürk ve Cumhuriyete adamış işçi partisidir. Ben buraya bir şerefli sanatçı olarak, işçi partisi belediye başkan adaylarına kefil olmak için geldim. Dürüst, şerefli bir partinin genel başkan yardımcısıyım” dedi. Kırca konuşmasını “Ne mutlu Türküm” diyerek tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here