Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Müsabakaları Hatay’da

0
142

masa tenisiGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, Masa Tenisi İl Temsilciliğinin 2013 yılı faaliyet programında yer alan “Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Müsabakası” 26 Ekim Antakya Spor salonunda, 27 Ekim İskenderun Spor salonunda bay-bayan ferdi olarak 5 ayrı kategoride yapılacaktır.

26 Ekim Antakya ve 27 Ekim İskenderun spor salonlarında gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Müsabakaları; minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde bay-bayan ferdi maçlar olarak yapılacaktır.

26 Ekim’de Antakya’da yapılacak olan müsabakaya Antakya, Kırıkhan, Altınözü, Reyhanlı, Yayladağı, Kumlu, Samandağ ve Hassa ilçelerinde bulunan yarışmacılar katılacaktır. İskenderun’da yapılacak olan müsabakalara da İskenderun, Dörtyol, Belen ve Erzin ilçelerinden gelen yarışmacılar katılacak.

Müsabakalar için kura ve fikstür çekimi karşılaşmaların yapılacağı gün gerçekleştirilecektir. Yarışmalar bir set 11 sayı, maçlar ise 5 set üzerinden kazanılmış 3 set olarak oynanacaktır. Yarışmalar uluslar arası oyun kurulları ve yarışma yönetmeliklerine, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu talimatlarına, SGM Spor faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here