Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus; “Hainler Asla Amaçlarına Ulaşamayacaktır”

0
87

kınama-chp2Basus; “Türkiye Doğusundan Batısına, Güneyinden Kuzeyine teröre karşı kenetlenmiş, tek vücut olmuş bir şekilde terörü kınamıştır”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus, Dağlıca Bölgesinde önceki gün operasyona giden Tabur Komutanlığı’na bağlı askerlerin zırhlı araçlarla geçişi sırasında yola döşenen mayınların patlaması sonucu şehit olan askerlerimiz ve dün Iğdır’da görevlerini yapan Emniyet mensuplarına düzenlenen hunharca saldırıda şehit olan polisler için taziye mesajı yayınladı.

Uzun bir süredir ülkemizin sürekli terör eylemleri ile karşı karşıya kaldığını, şehit haberleri ile Ulusumuzun sarsıldığını ve birçok evin ocağının söndüğünü kaydeden Basus; “Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyen bu terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Türkiye Doğusundan Batısına, Güneyinden Kuzeyine teröre karşı kenetlenmiş, tek vücut olmuş bir şekilde terörü kınamıştır. Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain eylemleri, içinde özümsediği demokrasi ve hukukun üstünlüğü ile yeneceğine olan inancım tamdır.

Gelinen bu durum bize şunu göstermiştir ki, mevcut AKP hükümeti birçok konuda olduğu gibi terörü sonlandırmak noktasında da başarısız olmuş, uygulamaya koyduğu politikalar ülkemizi terör konusunda daha da çıkmaza sokmuştur. Bütün bu acılara rağmen, bir şeyi herkesin çok iyi bilmesi gerekiyor. Kardeşliğimize birliğimize saldıran hainler asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Onlar hangi kurşun mayın, tuzak ile gelir gelsin, bu millet birlik ve beraberlik yolundan asla geri dönmeyecektir. Bu ülke bizim, hepimizin. Kardeşçe, inadına birlik ve bütünlük içinde yaşama iddialarımızı yüksek sesle sürdürmek zorundayız. Bu ülkeye mutlaka barış gelecek. Bunu da Cumhuriyet Halk Partisi sağlayacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here