Culha, Seçim Çalışmaları Kapsamında Muhasebecileri Ziyaret Etti

0
80

culha-muhasebeciler1

Seçim bölgesinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, yer-yer İskenderun’a gelerek buradaki sivil toplum örgütlerini de ziyaret ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (İSMO)’yu ziyaret eden Culha, kurumlar arası işbirliğin önemine vurgu yaptı.

Gerçekleştirdiği ziyarette İSMO yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Culha, aday olması ve seçilmesi halinde kurumlar arası işbirliği oluşturacağını söyleyerek; “Aday adaylığı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürmektedir. Bu süreç içerisinde gerek ilçe sınırları dâhilinde bulunan yerleşim birimleri, köyler, beldeler, gerekse de İskenderun’da mevcut olan sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimiz oluyor. Bildiğiniz gibi, Arsuz ilçesi büyükşehir yasası kapsamında oluşan ilçelerimizden biridir. Arsuz, olağan sınırların dışında bir ilçe konumunda, ilçe sınırları belirlenirken de siyasi kaygılarla çizilmiş olduğu malumunuzdur.

culha-muhasebeciler2

Coğrafik anlamda ve yüzölçümü itibariyle Arsuz, Türkiye’nin en büyük ikinci ilçesi olmuştur. Biz Arsuz’u modern bir kent kimliğine kavuşturmak üzere bu ilçeyi yönetmeye talip olduk. 8 belde ve 25 köyden oluşan ilçemiz, 33 bağımsız yerleşim birimini bünyesinde barındırmaktadır. Öncelikli olarak bu bölgelerin entegrasyonunun yapılması gerekir.

Ayrıca planlamada bölgenin istihdam sorununu çözecek bir çalışmaya gidilmesi gerekir. Bu şekilde ilçenin ekonomik anlamda da yaşamış olduğu sıkıntılar ortadan kalkar. Ben ve ekibim bunları yapmak için bu göreve talip oldum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül ise; “Sizi çok yakından tanıyoruz. Hem sevdiğimiz, hem de İskenderun’da uzun yıllar yerel yönetimlerde faal çalışmış parti üstü birisiniz. Böyle bir kişiliği Arsuz Belediyesinde Belediye Başkanı olarak görmek bizim için bir onurdur. Kendisine çıkmış olduğu bu zorlu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here