CHP Belen Mahalle Toplantılarını Sürdürüyor

0
61

chp belen16CHP Belen İlçe Yönetimi, Belen’e bağlı mahallelerde toplantılarına devam ediyor. Sarımazı Mahallesinde yapılan toplantıda Belen’deki siyasi yapı ve CHP’nin Belen’de gün geçtikçe yükselişi ele alındı.

Belen’de elde edilen başarının halka doğruları anlatarak ve düzenli çalışma ile elde edildiğinin vatandaşlara vurgulandığını ifade eden CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Mahalle toplantısında, ülkemizin içindeki durum masaya yatırılarak, ülke sorunları da konuşulmuştur. Günün birlik günü olduğunun altıda çizilerek, ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkmasında insanlarımızın oy zamanı olaya sadece oy verme olarak değil, ya var olma, ya da yok olma adına oy verecekleri de vurgulanmıştır. Ülkemizin bu durumundan her oy veren bireyin mesul olacağının da farkında olmaları istenmiştir.

chp belen17

Hastalara Evinde Ziyaret

CHP Belen İlçe Başkanlığımız daha sonra da hasta vatandaşlarımızın evlerine ziyarette bulunarak, hasta vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanlığımızın çalışmaları gün geçtikçe hızlanarak devam edecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here