Culha; “Kendimi ve Partimi Tanıtmak İçin Çalışmalarımı Sıklaştıracağım”

1
162

nazım culha4Yakalaşan yerel seçimlerde, yeni ilçe statüsü kazanan Arsuz’da belediye başkanlığı için CHP’den aday adayı olan Nazım Culha, Arsuz halkına kendini tanıttığı gibi partisinin de propagandasını yapmaya devam ediyor. Arsuz Belediye Başkanı Aday Adayı Culha, seçim çalışmasında vatandaşlardan gördüğü yakın ilginin şevkini biraz daha artırdığını söyledi.

Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, 28 Temmuz’da gerçekleştirdiği aday adaylık açıklamasının hemen ertesi günü resmi başvuruyu yaptığını söyledi. Partisindeki adaylık başvuru süresinin 2 Eylül’e kadar uzatılmasının kendisi için de bir avantaj olduğunun altını çizen Aday Adayı Culha; “Arsuz’un ilçe olması ile ilçe sınırları da genişletilmiş oldu. Aday adaylığı başvuru süresinin de uzatılması ile şu anda çok geniş bir alana sahip olan Arsuz’un en ücra noktasına kadar gitme şansım doğdu. Bu süreyi kendime bir avantaj olarak kabul edip, kendimi ve partimi tanıtmak adına çalışmalarımı daha da sıklaştıracağım” diye konuştu.

Gördüğü ilgi ve alakadan dolayı aday adayı olma konusunda doğru bir tercih yapmış olduğuna da değinen Culha; “Gerçekleştirdiğim ziyaretlerde halkın ve kamuoyunun bana gösterdikleri yakın ilgi benim aday adaylığı olmam noktasında çok doğru bir karar verdiğimi gösteriyor. Onların desteği ve yakın ilgisi benim şevkimi arttırıyor. Kendimi halka tanıtıp, aday olmam halinde gerçekleştirmeyi düşündüğüm projeleri de onlara anlatıyorum. Bu çalışmalarımda elbette ki, dün olduğu gibi bugün de partimin propagandasını yapıyorum” dedi.

Yerel seçimlerin, özellikle Hatay’da CHP’nin zaferi ile sonuçlanacağı iddiasında da bulunan Culha, aday adayları arasında kim aday olur ise tüm partililerinin kenetlenip CHP’nin yerelde iktidara gelebilmesi için seçilen bu adayın yanında çalışmalarını sürdüreceğine inandığının da altını çizdi.

1 YORUM

  1. 30 yıldır chp ye üye olduğunu belirten Nazım bey 30 yılda kendini CHP tabanına tanıtamadıysa bu saatten sonra hiç tanıtamaz… Ayrıca CHP nin tanıtıma ihtiyacı yok CHP yeni kurulan bir parti değil ki Nazım bey!

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here